SPRINKLER

Når en brann oppstår kan et godt sprinkleranlegg redde liv. I en rekke offentlige bygg kan myndighetene utstede pålegg om installasjon av sprinkleranlegg, mens andre ønsker det på eget initiativ av sikkerhetsmessige årsaker. Vi installerer sprinkleranlegg hos både virksomheter, privatpersoner og det offentlige.

Sprinkleranlegg kan redde liv

Den viktigste årsaken til at det installeres sprinkleranlegg, er å øke sannsynligheten for at man kommer seg ut i tide dersom en brann skulle oppstå. Et velfungerende sprinkleranlegg kan bety forskjellen på liv og død, og for øvrig redde verdier fra en brennende bygning.

Sprinkleranlegg reagerer på varme, og utløses når den registrerer en temperatur på 80 grader. Sprinklene installeres på strategiske punkter, og det er kun de sprinklene som registrerer varmen som utløses.

Boligsprinkler beskytter hjemmet

Selv om sprinkleranlegg tidligere har vært mest benyttet i offentlige bygg og næringsbygg, er det også flere som installerer sprinkleranlegg i private boliger. Det finnes egne boligsprinkler som egner seg til dette formålet.

Vil du vite mer om mulighetene for sprinkleranlegg i ditt bygg? Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat.

Våre ansatte

Vi er 3 ansatte med bred erfaring og solid fagkompetanse.