SANITÆR

Vi utfører alle typer oppdrag knyttet til sanitærinstallasjoner, både i privatboliger og næringsbygg. Dette inkluderer blant annet arbeid på vann og avløpsledninger, innlegging av vann til nybygg og montering og kontroll av sanitærinstallasjoner. Vi er en lokal bedrift som setter vår stolthet i å levere arbeid av høy faglig kvalitet. God service er svært viktig for oss, og vi prøver alltid å yte det lille ekstra.

Vår erfaring skal komme deg til gode

Når det skal arbeides på vann og avløp, er det viktig at dette gjøres i tråd med krav fra myndighetene. Vår lange erfaring på dette feltet, gjør at vi kjenner regelverket godt og vet hvilke forhold vi må rette oss etter. Vi sørger naturligvis for at alle tillatelser er på plass før arbeidet begynner.

Vi er forhandler av kvalitetsartikler

I tillegg til at vi utfører rørarbeider og installasjoner, er vi forhandler av et bredt spekter av sanitærartikler, som dusjkabinett, toaletter og lignende. Vi satser utelukkende på å føre kvalitetsprodukter. Velger du å kjøpe sanitærartikler direkte gjennom oss, vet du derfor at du får produkter vi går god for og som holder god stand.

Har du et oppdrag du ønsker at vi skal se på? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat eller å avtale en befaring.

Våre ansatte

Vi er 3 ansatte med bred erfaring og solid fagkompetanse.