OM OSS

Sunn Rør AS holder til på Stordal i Møre og Romsdal. Virksomheten ble etablert i 2011, av tre rørleggere som allerede hadde lang fartstid i bransjen. Vi ønsket å bruke vår erfaring og kompetanse til å skape en større rørleggerbedrift i området, som er i stand til å ta på seg litt større oppdrag. Med årene har vi fått godt fotfeste, og utvidet slik at vi nå er 6 dyktige medarbeidere.

Nærhet til kundene

For oss er det fint å ha arbeidsplassen i nærheten av våre hjem, mens kundene våre kan stole på at en dyktig rørlegger aldri er langt unna når uhellet er ute. Vi dekker et stort område, fra Ålesund til Geiranger, og har lager både i Stordal og på Stranda. Dermed er vi i stand til å betjene disse kommunene på relativt kort tid.

Som lokal bedrift, kjenner vi våre kunder. Derfor er det også ekstra viktig for oss å levere kvalitet i alle ledd. Vi strekker oss langt for at du skal få det lille ekstra, og vi leverer kun arbeid vi er stolte av og kan stå inne for.

Vi tar alle typer rørleggeroppdrag

Vi tar imot alt av rørleggeroppdrag, både i privatboliger og for industri. Dette omfatter blant annet arbeid på vann- og sanitæranlegg, installasjon av varmeanlegg, sprinkleranlegg og alt innen rørarbeider. Vi er også forhandler av sanitærartikler.

Du skal kunne stole på at vi utfører våre oppdrag på en profesjonell og effektiv måte. Vi har sentral godkjenning og er medlem av VVS Fagmann.

Vi satser på å være en solid og allsidig virksomhet. Ingen utfordring er for stor, så kontakt oss gjerne for en prat om små eller store prosjekter

Våre ansatte

Vi er 3 ansatte med bred erfaring og solid fagkompetanse.