Text

SPRINKLER

Text

Når en brann oppstår kan et godt sprinkleranlegg redde liv. I en rekke offentlige bygg kan myndighetene utstede pålegg om installasjon av sprinkleranlegg, mens andre ønsker det på eget initiativ av sikkerhetsmessige årsaker. Vi installerer sprinkleranlegg hos både virksomheter, privatpersoner og det offentlige.


Sprinkleranlegg kan redde liv


Den viktigste årsaken til at det installeres sprinkleranlegg, er å øke sannsynligheten for at man kommer seg ut i tide dersom en brann skulle oppstå. Et velfungerende sprinkleranlegg kan bety forskjellen på liv og død, og for øvrig redde verdier fra en brennende bygning.

Sprinkleranlegg reagerer på varme, og utløses når den registrerer en temperatur på 80 grader. Sprinklene installeres på strategiske punkter, og det er kun de sprinklene som registrerer varmen som utløses.


Boligsprinkler beskytter hjemmet


Selv om sprinkleranlegg tidligere har vært mest benyttet i offentlige bygg og næringsbygg, er det også flere som installerer sprinkleranlegg i private boliger. Det finnes egne boligsprinkler som egner seg til dette formålet.


Vil du vite mer om mulighetene for sprinkleranlegg i ditt bygg? Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat.Text

Våre ansatte


Vi er 3 ansatte med bred erfaring og solid fagkompetanse.

Image
Text
Image
Text
Image
Text

Telefon

+47 951 39 030 

Image
Text

Besøksadresse

Sandvikgata 30 D, 6249 Stordal

Image
Text

E-post

post@sunnror.no

Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon